Måndag igen, vart tog helgen vägen ?? Jag vill ha lördag hela veckan just nu. Är så trött och seg. Ber om ursäkt för all blogg torka som varit, men tiden har inte funnits.

I fredags så åkte vi och storhandlade dirket efter jobbet, sen hem och lagade pepparbiff med Alpnerings otroligt goda nyhet Vitlökspeppar och potatisgratäng. Efter en helt suverän måltid bänkades familjen i soffan och tittade på Let´s Dance. 

Lördag morgon, upp, upp,  stress, stress, packa handbollsväska och trycka i sig frukost. Iväg till Vallentuna för att spela match (visst låter det som att det är jag som spelar). Som vanligt storspelade Wilma och hela laget. 18-2 till Kungsängen, vad ska man säga ?? Visst är dom grymma ??   På kvällskvisten kom ett par goda vänner över och käkade middag, surrade och sjöng singstar. En väldans trevlig kväll med mycket skratt.

Efter två dagars full igång var jag bara död, död och åter död på söndagen. Vi lyckades ta oss ut på en prommenad som tur var, hur skönt som helst. Ännu skönare var det att komma in och få tända brasan efter att kylan hade bitit tag i kinderna. Och kan man avsluta söndagen bättre än med att få se en Johan Falk film  och Taps ?? 

Jag hoppas att allt ska vara lite lugnare nu än vad det har varit, för den sista tiden har inte varit rolig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *