Helgen har passerat och det är redan måndag. En måndag som började kanon!! Klockan ringde 05:15 och 05:30 mötte jag fröken F för att ta dagens power walk. Grymt härligt trots att denna morgon inte hade så många plus grader att bjuda på.

Dock var det inte lika härligt när jag kommer hem och tar av mig skorna och upptäcker att jag har trampat i hundskit. 🙁 Om jag hade gått i skogen eller över en gräsäng kan jag acceptera att jag kanske eventuellt skulle lyckas trampa i skit men på vanliga vägar och gångvägar absolut INTE!!

Jag blir uppriktigt sagt skitförbannad på hundägare som inte kan plocka upp efter sina hundar när dom skiter på gatan eller gångvägarna. Vad är det för fel, även om man skulle ha använt sista påsen eller glömt så ser man väl till att lyckas få bort det på något sätt. Dessutom så har jag sett att man i vår kommun har stationer med bajspåsar till hundägarna. So WTF is the problem???  Nu ska jag inte dra alla över en och samma kam för det finns ni  som verkligen sköter ert ansvar som hundägare, stor eloge till er!!! Men ni andra släng er i väggen!!!

Klart slut vargtjut!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *