Funderar på att skaffa en ren matblogg istället för den här, men har inte riktigt bestämt mig än. Har varit inne på att skapa en matblogg + att ha den här kvar men vet inte hur jag gör för att ha två bloggar på samma ftp. Tanken är då att ha kvar www.h-lindmark.se och att matbloggen skulle t.ex. vara www.h-lindmark.se/mittskafferi eller något i den stilen eller om man kan matbloggen kan heta något annat, men då måste jag nog betala för en domän till. Vet dock inte än vad matbloggen skulle heta men det får bli nästa steg.

Den största anledningen till matbloggen är att jag ska ha ett ställe där alla recept jag har hittat och tycker är bra ska kunna samlas så att framför allt jag lätt ska kunna hitta dom igen vart jag än är. Sen om andra vill ta del av den så är det bara ett stort plus i kanten.

Så nu till min fråga, vad tycker ni??

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *