Smått sugen men ändå inte, vill så gärna bli av med min bokhylla i vardagsrummet och få in en längre förvaring som inte tar lika mycket plats och ljus. Dessvärre har vi björk i vardagsrummet och jag vill helst inte blanda och byta ut allt på en gång kostar för mycket. Björk är verkligen ute nu för tiden har letat mig blodig efter det jag vill ha, men antingen finns det inte eller så kostar det en förmögenhet.

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Följ min blogg
Warning: Illegal string offset 'display' in /customers/7/1/6/h-lindmark.se/httpd.www/wp-content/plugins/instagram-for-wordpress/wpinstagram.php on line 133
  • Follow my blogg with Bloglovin
Kontak & Info Citat
Matbloggstoppen Matklubbens Topplista