Jag kan nog inte påstå att gult är min favorit färg direkt men det finns ändå otroligt mycket jag tänker på när man nämner gult.

Gult är verkligen värme och på något sätt kännetecknar det även glädje. Tänkt vad glad man blir av att känna den gula solen värma eller när man man ser vårens första citronfjäril och alla små tussilagosar som poppar upp ur markens små hålor. Gult förknippar jag även med påsken, dom gula fjädrarna i riset och ägghalvorna på påskbordet. Gult brukar det även kunna vara när jag kör över igenom korsningen, inte allt för ofta men det händer. Försöker att tänka efter om jag har något som går i gult hemma men det enda jag kan komma på som är gult i mitt hem är citronerna som ligger i kylen.

  • Positiva egenskaper: aktiv, ljus, glad, kommunikativ, säker, energisk, vänlig, gyllene, uppfinningsrik, intelligent, nöjd, spontan, vitala , ung
  • Negativa egenskaper: försiktig, ynkrygg, fara, besegrad, oärlig, avundsjuk, förrädare, sjuk, varning

2 kommentarer till Gult är fult

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *