Färgutmaningen forsätter hos Sveas så vill du också haka på så är det inte försent än.

Grönt är skönt, grönt är skönt, grönt är skönt, måste nog erkänna att grönt inte var lika lätt som rött och gult. Men om jag låter dom få hjärnceller jag har kvar jobba lite så känner jag att grönt betyder värme och sommar. Tänker jag på grönt så förknippar jag det även med blommor, något som jag absolut inte kan hålla vid liv, jag lyckas även ha ihjäl sådana blommor som ”blomfolket” säger att dessa blommor kan man inte misslyckas med eller ha ihjäl.

Grönt är även lillemans favorit färg för tillfället medans grön inte är något färg som går hem direkt i mitt hjärta. Det kan vara jätte fint men passar inte hemma hos mig eller på mig.

Ordet grön = nybörjare. Nybörjarkursen jag går på i Bugg kallas för den gröna gruppen. Har ni aldirg testat på detta, så gör det, det är hur kul som helst.

Grönsaker är gott men jag är fruktansvärt dålig på att äta det, men att göra en stor grönsakstallrik med dip är nog det godaste snackset som finns.

Grönt var en svår färg och jag kan tyvärr inte komma på något mer så jag får avsluta allt på samma sätt som jag började: Grönt är skönt!!!

3 kommentarer till Grönt är skönt

 • Sandra skriver:

  🙂 Jag som gillar grönt tyckte faktiskt också att grönt blev svårt. Känner igen det du skriver om att äta grönt, jag är kass på det. Köper hem och har stora planer… går någon vecka och sedan är det bara att slänga.
  Hoppas du får en härlig grön start på veckan 🙂
  KRAM Sandra

 • Edith & Jag skriver:

  Vilken häftig grön bild! Håller med dig. Grönt är en lite svår färg.
  Kram Maria

 • Emma skriver:

  Ja grönt är skönt men inte helt lätt att utmanas i. Tänker för fullt på huvud jag ska skriva… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *