• Det här behöver du:
    • 2-3 msk flytande margarin
    • 2-3 msk Mjöl
    • 2 tsk Curry
    • 4 dl Mjölk
    • 1 dl Kycklingbulkong
    • ½ tsk Gurkmeja
  • Så här gör du:
  • Smält margarinet, ta av kastrullen från plattan och ha i mjölet.
  • Rör om hela tiden och fyll på med lite vätska (ca 1 dl) itaget så att redningen inte klumpar sig
  • Krydda med curry och gurkmeja
  • Häll i mjölk och buljong
  • Låt koka samman
  • Blanka av såsen genom att ha i en klick margarin
  • Klar att servera

Vill man ha mer smak på såsen så använd mer curry och vill du att såsen ska bli ännu mer fyllig så byt ut mjölken mot grädde.

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.