Godmorgon!!

Lördagen är väldigt grå och ser inte allt för inbjudnande ut, helst av allt skulle jag vilja ligga kvar i sängen och mysa till en riktigt bra film. Men idag var det bara att gå upp kvart över sex och se glad ut då lilleman inte alls ville bjuda på någon sovmorgon.

Flera beslut har jag  tagit denna vecka, vissa roligare än andra. Som jag skrev häromdagen så har jag lagt upp mitt CV och personliga brev både hos Monster.se och hos Manpower, vilket känns ganska bra faktiskt. Sen har jag t.o.m. sökt ett nytt jobb som lät intressant, men vi får se hur det blir med det. Helst av allt vill jag vara kvar på mitt nuvarande jobb men inte till vilket pris som helst. Jag har alltid storm trivts där jag är idag så det känns verkligen skit tråkigt att en person ska lyckas förstöra allt.

Ett annat beslut som jag har tagit är att jag ska börja träna på Curves eller rättare sagt jag har börjat. 30 minuters cirkelträning med kondition kombinerat med styrketräning 3 gånger i veckan bör absolut vara något i tid som jag borde kunna sätta av för träning. Måste säga att dom har väldigt serviceinriktad personal som hjälper en med sin träning. Här har jag fått väga och mäta min ”områden” (mindre kul) för att vi tillsammans ska kunna sätta tydliga mål med vad jag önskar få utav min träning. So far, så kan jag verkligen rekommendera detta och det skönaste av allt är att det är enbart för kvinnor.

 

I torsdags var det sista buggomgången vilket verkligen känns urtråkigt. Jag har verkligen behövt buggen för att dels ha kul men också för att kunna slappna av och inte tänka på något annat i 1½ timme. Så mitt tredje beslut är att jag ska gå forsättningskursen till hösten. Jag hoppas att många av deltagarna som gick denna kurs också fortsätter till hösten.

En kommentar till Beslut

  • fia skriver:

    låter som du haft en vecka som egentligen varit produktiv. att ta beslut som är svåra tar mkt energi o tid. bra gjort… sen att det är en person som fått dig att ta detta beslut är såklart otroligt trist.
    spännande med curves, har bara hört om dem men vet egentligen inget….
    kram o andas och kom ihåg att du är bäst 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *