Dagen började med att jag lämnade en glad lilleman på dagis vid kvart över 7. Sen hem för att förbereda mig inför dagens körningar åt FMV. I dag är sista dagen på min sjukskrivning så detta var ett perfekt tillfälle för att se hur det går att jobba. Jag kan dock erkänna att kroppen ställde om sig väldigt fort från att vara i ett lugnt och behagligt mood till den gamla stress känslan. Inte så bra,men vi tar en dag i taget så får vi se vad som händer.

10 över 8 befann jag mig på Curves och påbörjade dagens träning. Jag känner mig så himla nöjd med mitt beslut och för engångs skull så känns det som att jag skulle kunna åka till stället mer än en gång om dagen och träna. Jag hoppas att det har gett något positivt resultat den 10 juni då det är dags för första vägningen och mätningen.

Väl hemma skiner solen för fulla muggar och jag bara måste sätta mig i solen och njuta med en bok. Så avkopplande på alla sätt och vis och jag känner att kroppen går in i ett lugn igen. Det är så här jag vill känna och må varje dag!! Det här har verkligen varit en underbar dag!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *