• Detta behöver du till 4 personer:
  • 1 fläskfilé á 500 gram
  • 1 paket bacon
  • 1 hackad gul lök
  • 100 gram champinjoner
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 msk kinesisk soja
  • 1 dl rött matlagningsvin
  • 1 dl vatten
  • 1 msk maizenaredning
    • Så här gör du:
    • Putsa fläskfilén, skär i skivor och stek dessa i pannan
    • Ta ur fläskfilén och stek baconet  i mindre bitar i sitt eget fett
    • Tillsätt den hackade löken och svampen och låt det fräsa med
    • Rör ner tomatpurén, soja, vin och vatten och red av med maizenan
    • Lägg tillbaka fläskfilén
    • Låt koka ett par minuter och servera med ris och en sallad
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.