Man får göra det bästa av det tråkiga ”höst”vädret och se till att man äter sommarmat nu när det faktiskt är sommar. Idag fick det bli grillad fläskkarre i egen marinad som serverades med grönsallad och egengjord barbequessås. Fantastiskt enkelt och fantastiskt gott.

  • Till egen marinad hade jag:
  • Olja
  • Soja
  • Marinad krydda (Alpnaering)
  • Sambal
  • Dijonsenap
  • Vatten

Tyvärr kan jag inte säga några mått då jag blandar allt efter eget behag och hittills så har den inte blivit misslyckad.

  • Det här behöver du till Barbequesåsen:
  • ½ dl ketchup
  • ½ dl chilisås
  • ½ dl worcestershiresås
  • ½ dl rinnande honung
  • 2 vitlöksklyftor
  • ½ hackad lök
  • svartpeppar
  • rosmarin
  • oregano
  • Så här gör du:
  • Blanda ihop alla ingredienser ovan och krydda efter smak.
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.