Det var väldigt länge sedan jag gjorde något inlägg om ett gott vin så nu är det på tiden att det kommer ett. Personligen kan jag tycka att roséviner är lite halvdanna. Varför vet jag inte, men detta rosé vin är så himla gott. Det smakar precis om mormors hemmagjorda jordgubbssaft, fast i en vuxen tappning 🙂

  • Vinet kommer i från Kalifornien och passar perfekt till fisk- och kycklingrätter eller till sallader.
  • Vinet har en torr bärig smak med sötma och inslag av jordgubbar, hallonkarameller, röda vinbär och blodgrapefrukt.
  • Artikelnummer på systembolaget är 95109
  • Priset för en bag in box är 180:-

Nu när jag har rekommenderat detta till er så får ni inte skylla på mig när ni blir på örat eftersom man dricker detta som om det vore jordgubbsaft 😉

ENJOY!!

 

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.