Dagens viktigaste måltid som jag tyvärr väljer bort allt för många gånger eftersom jag inte är hungrig på morgonen. Däremot på helgerna när man inte behöver stressa iväg till något jobb så är frukosten faktiskt en väldig viktig del av dagen. Den kan bli allt i från stekt bacon och äggröra till ett hederligt kokt ägg med en smörgås. Sen får vi inte glömma det viktigaste…kaffet.

Idag serverades det:

6. Min favoritplats | 7. En hörna av trädgården | 8. DIY | 9. Frukost | 10. Favorit i garderoben | 11. Entré | 12. Längs vägen… | 13. Mitt kök | 14. Livsviktigt | 15. Detaljer | 16. Från ovan | 17. Drömresa | 18. Färger | 19. Närbild | 20. Doft | 21. Hobby | 22. Stilleben | 23. Ta tillvara på… | 24. Landskap | 25. Min stil | 26. Det käraste jag har | 27. Soffbild | 28. Hösttankar | 29. Jag | 30. Familj | 31. Glädje |

Print Friendly

En kommentar till 9. Frukost

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Följ min blogg
Warning: Illegal string offset 'display' in /customers/7/1/6/h-lindmark.se/httpd.www/wp-content/plugins/instagram-for-wordpress/wpinstagram.php on line 133
  • Follow my blogg with Bloglovin
Kontak & Info Citat
Matbloggstoppen Matklubbens Topplista