• Det här behöver du:
  • Kantareller
  • Lök
  • 3dl Grädde
  • Smör
  • 1 msk Mjöl
  • 1 tsk Grönsaksbuljong
  • Salt, vitpeppar

  • Så här gör du:
  • Hacka löken i mindre bitar
  • Lägg lök och svamparna i en het panna och ha på en klick smör, bryn tills löken och svampen har fått fin färg
  • Gör en botten redning på lite mjöl och grädde i en kastrull
  • Häll i resterande av grädden och lägg i en lite klick grönsaksbuljong
  • Lägg ilöken och svampen
  • Salta och peppra efter behov
  • Låt puttra en stund under omrörning
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.