Jag är oerhört tacksam för mina fina barn och min sambo, men bara för att jag tar upp så betyder inte det att jag glömmer bort att uppskatta dom. Tvärtom dom uppskattas men jag tror nog att jag skulle kunna uppskatta min familj ännu mer. Det är så otroligt lätt att man tar allt för givet när vardagen bara flyter på. Så sammanfattning dom är inte glömda men är värda ännu mer uppskattning!

Jag är tacksam över livet och att jag än så länge får hålla mig frisk från alla otäcka sjukdomar, trots att jag har oturen att åka på dom flesta. Jag följer bloggen Jag är Elisabet och den har fått mig att verkligen tänka på att man ska uppskatta livet mer än vad jag gör. Helt plötsligt så tar sig livet en ny vändning. Istället för att gnälla över skit, vilket är så himla enkelt så borde jag vara bättre på att uppskatta alla små goda ting och leva här i nuet. Imorgon är en annan dag.

Jag får nog stanna där trots att Kaatzi’s utmaning var att hitta 3 saker som jag är tacksamför men som jag glömer bort att uppskatta. Jag vet att det finns massor och detta är väl värt att fundera mera på. Visar jag verkligen uppskattning för allt jag är tacksam över, eller återigen tar man allt för givet och glömmer bort, även om det inte är med flit.

Uppdatering: Lördagen den 25 somnade Elisbeth in. Elisabeth skrev om sin sjukdom i bloggen ”Jag heter Elisabeth” Just nu går alla mina tanker till din familj. Vila ifrid!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *