• Det här behöver du:
    • 2 kyckling fileér
    • 50 gram smör
    • ca 2tsk soja
    • grillkrydda
    • 1 dl creme fraiche
    • 2 dl grädde
    • kycklingbuljong
    • 1 msk dijon senap
    • 1 tsk dragon
    • Salt och peppar
  • Så här gör du:
  • Smält smöret och blanda i sojan och grillkrydda till en marinad
  • Marinera kycklingen i 10-15 minuter och lägg ien smord form
  • Tillaga i ugn på 200 grader tills kycklingen har nått 73 grader
  • Lägg in i folié i 10 minuter
  • Koka ihop creme fraiché, grädde, kycklingbuljong från kycklingen, senap, dragon, salt och peppar till en sås
  • Servera med ris och en grönsallad 
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.