• Det här behöver du till 4 portioner:
  • 4 portioner avorioris
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • ½ kruka färsk timjan
  • 1 zuccini
  • 3st chorizokorvar
  • 400 gram kycklingfile
  • 2 msk olivolja
  • 2 dl hönsbuljong
  • 250 gram körsbärstomater
  • 65 gram finbladig spenat
  • salt och peppar

  • Så här gör du:
  • Koka riset enligt anvisning på förpackningen
  • Skiva löken, finhacka vitlöken, hacka timjanen fint, skär zuccini i tärningar och skiva chorizon
  • Stek kycklingen i olivoljan, tillsätt lök, vitlök, timjan, zucinni och chorizokorv
  • Stek i ytterligare några minuter
  • Tillsätt buljong och koka sakta några minuter
  • Smaksätt med salt och peppar
  • Dela tomaterna i halvor
  • Vänd ner riset, spenaten och tomaterna i kycklingfrästet
  • Servera bröd till
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.