Ibland kan jag sakna att ha fina långa gelenaglar men med tanke på hur det sliter på den egna nageln så valde jag att sluta med detta för något år sedan. Dock önskar jag att mina egna naglar kan bli lite längre och framför allt vara lite starkare, nu tror jag att jag har hittat det som kan hjälpa mig en bit på vägen. Utan att behöva slipa ner din egen nagel så kan du med Depend Gel Lack stärka dina egna naglar med gel på ett skonsammare sätt än när man bygger naglar.

Testade för första gången idag och blev väldigt nöjd med resultatet  så nu hoppas vi på lite längre och finare naglar!!

  • Börja med att göra rent dina naglar med rengöringen
  • Pensla på ett tunt lager med baslack
  • Låt härda i UV-lampa i 30 sekunder
  • Pensla på ett tunt lager färglack
  • Låt härda i UV-lampa i 30 sekunder 
  • Pensla på med ytterligare ett tunt lager med färglack
  • Låt härda i UV-lampa i 30 sekunder
  • Pensla på ett tuntlager med topplack
  • Låt härda i UV-lapma i 30 sekunder
  • Avsluta med att använda rengöringen på nageln igen

Finns att köpa på Åhlens och Kicks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *