Det här behöver du:

  • 9 skivor langångsbröd
  • Fyllning 1:
  • 100 gram mjukost med baconsmak
  • 200 gram tärnad rökt skinka
  • 3 skivor ananas ( skärs i små bitar )
  • Fyllning 2:
  • 200 gram strimlad rostbiff
  • 1 1/2 dl remouladsås
  • Garnering:
  • 1 1/2 dl majonäs
  • 1 dl créme fraiche
  • 200 gram rostbiff
  • 200 gram rökt skinka
  • Ost
  • Tomat
  • Ruccola
  • Oliver
  • Physalis

 

 

Så här gör du:

Lägg ut 3 skivor bröd som botten, bred på mjukosten och fördela skinka och ananas över, täck med 3 skivor bröd

Bred på remouladsås och fördela strimlad rostbiff över lager 2, täck med 3 brödskivor

Blanda majonäs och créme fraiche och bred över det sista lagret och runt om tårtan. Så här långt kan du förbereda dagen innan

Garnera med ruccola på sidorna och garnera med rostbiff, skinka, tomater, oliver, ost och physalis på det översta lagret

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.