Pepprig tonfiskröra

Det här behöver du till 4 port:

  • 1 gul lök, hackad
  • 2st vitlöksklyftor, skivade
  • 1 tsk paprikakrydda
  • 2 burkar krossade tomater á 400 gram
  • 2st  grönsaksbuljongtärningar
  • 2 burkar tonfisk i vatten
  • 2 msk kapris
  • nymald svartpeppar

 

Så här gör du:

  • Stek lök och vitlök i lite olja
  • Tillsätt paprikakryddan, krossade tomaterna och buljongtärningarna
  • Låt puttra en stund
  • Låt tonfisken rinna av och tillsättden samt kapris
  • Smaka av med rejält med svartpeppar
  • Serveras med pasta och broccoli
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.