GomackanANTAL PORTIONER: 4

 

INGREDIENSER:

  • 200 gram skalade räkor (spara några till garnering)
  • 1 salladslök, tunt skivad
  • 6-8 cocktailtomater, skurna i klyftor
  • 1 kruka basilika, plockad och skuren
  • 3-4 msk olivolja
  • Salt och peppar
  • 4 skivor lantbröd, 1½ cm tjocka
  • 4 msk Zeta Ricotta

 

INSTRUKTIONER:

  1. Blanda räkorna tillsammans med tomater, salladslök, basilika, olivolja och ricotta
  2. Smaka av med salt och peppar
  3. Grilla brödskivorna på båda sidorna
  4. Lägg röran på brödet, avsluta med några droppar olivolja, svartpeppar
  5. Garnera med räkor och basilikablad

 

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.