ANTAL PORTIONER: 5-6

Wallenbergare

INGREDIENSER:

  • 1 kilo blandfärs
  • 2 ägg
  • 1 ½ dl vispgrädde
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 dl ströbröd
  • salt & peppar

 

INSTRUKTIONER:

  1. Blanda ihop ingredienserna förutom ströbrödet i en bunke (smeten blir ganska lös) och forma smeten till biffar
  2. Fyll en tallrik med ströbröd
  3. Doppa biffarna i ströbröd och stek dom i ett par minuter på varje sida tills dom har fått fin färg
  4. Lägg över biffarna i en ugnssäker form och ställ i ugnen i 180 grader så att dom blir ordentligt genomstekta, ca 15 minuter
  5. Servera med potatismos, brunsås och kokta ärtor

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.