ANTAL PORTIONER: 4

 

INGREDIENSER:                                                                             Bild kommer

  • 1 fläskfilé
  • 300-400 gram champinjoner
  • 1 tsk köttbuljong
  • Purjolök
  • 3 dl grädde
  • 1 dl rödvin
  • Körsbärstomater
  • Citronpeppar
  • Riven parmesanost

 

INSTRUKTIONER

  1. Putsa fläskfilén och skär i skivor. Stek fläskfilén i salt och citronpeppar och lägg över i en smord form
  2. Skär purjolöken och champinjonerna i bitar , fräs på lite lätt och lägg ovan på fläskfilén
  3. Red av stekskyn och blanda i rödvin, grädde och buljongen. Häll såsen i formen
  4. Garnera med körsbärstomater och strö grovriven parmesanost över
  5. Ställ in i ugnen i 20 minuter i 220-225 grader
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.