ANTAL PORTIONER: 4

 

INGREDIENSER: 

  • 1 fläskfilé
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 krm chilipeppar
  • 1 msk dragon
  • 1 tärning kött- eller grönsaksbuljong
  • 1 dl vitt vin
  • 5 dl vispgrädde
  • 1/2 paket gräslök (fryst)
  • Salt och peppar

 

INSTRUKTIONER:

  1. Putsa fläskfilén och skär i 1 cm tjocka skivor
  2. Stek skivorna i salt och peppar tills dom har fått fin färg
  3. Tillsätt samtliga ingredienser utom gräslöken
  4. Rör ihop ordentligt och låt koka upp innan du sänker värmen och låter det småputtra i 10 minuter
  5. Precis innan servering, blanda ner gräslöken och rör runt

 

NOTERINGAR:
Serveras med ris och en god grönsallad

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.