ANTAL PORTIONER: 4

 

INGREDIENSER: 

  • 100 gram smör
  • 6 msk mjöl
  • 6 dl mjölk
  • 4 dl vispgrädde
  • 1/2 tsk socker
  • Salt och peppar

 

INSTRUKTIONER:

  1. Smält smöret i en kastrull
  2. Ta av kastrullen från plattan och vispa ner mjölet i smöret till en jämn smet
  3. Häll på mjölk och grädde lite i taget så att såsen inte klumpar
  4. Låt koka upp och smaka av med lite socker, salt och peppar

 

NOTERINGAR:
En riktig god och krämig béchamelsås som smakar mer än bara mjölk och mjöl.
Perfekt om man vill ha en krämig och fyllig lasagne.

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.