ANTAL PORTIONER: 4

 

INGREDIENSER: 

  • 1 falukorvsring
  • 1 gul lök
  • 1 msk curry
  • 1 msk tomatpuré
  • 5 dl creme fraiche
  • 5 dl grädde
  • Salt och peppar
  • Cayennepeppar (om man önskar)

 

INSTRUKTIONER:

  1. Skär korven i lagom stora bitar och finhacka löken
  2. Fräs korven och löken under omrörning
  3. Pudra curry över och blanda i tomatpurén
  4. Fräs allt under omrörning och häll sedan på creme fraiche och grädde och låt allt sjuda ihop
  5. Smaka av med salt och peppar och önskas lite hetta, strö även över lite cayennepeppar

 

NOTERINGAR:
Serveras med ris och en god sallad.
Receptet kommer från Jennys Matblogg

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.