ANTAL PORTIONER: 4
INGREDIENSER: 
- 1-3 askar med Jell-O
- 3 1/2 dl mjölk
- 3 tsk gelatinpulver
- 3/4 dl socker
- 3 1/2 dl vispgrädde
- 1 tsk vaniljextrakt
- Jordgubbar
INSTRUKTIONER:
- Tillred Jell-O enligt anvisningen på förpackningen
- Placera glas i muffinsformar så dom kan ställas lite snett
- Fyll glasen med Jell-O och ställ i kylen i minst 2 – 4 timmar
- När Jell-O är klar, häll mjölken i en kastrull och ha i gelatinpulvret
- Låt detta stå och dra sig i ca 5 minuter till ytan på mjölken ser lite skrynklig ut
- Värm mjölken försiktigt på mellanvärme så att gelatinet löser upp sig, rör om hela tiden, mjölken ska bli varm men får inte koka
- När gelatinen har löst sig, rör i socker och låt även sockret lösa upp sig
- Ta bort från plattan och rör ner grädden och vaniljextrakt, låt svalna till det är rumstempurerat
- Plocka bort glasen från muffinsformarna, när du häller ner pannacottasmeten tippa glaset lite och fyll upp så att det täcker Jell-O
- Ställ i kylen i 1 – 2 timmar innan den serveras
- Garnera med jordgubbar
NOTERINGAR:
Kommentera