ANTAL PORTIONER:  8 rullar

 

INGREDIENSER:

  • 8 Tortillabröd
  • 3 kycklingfiléer
  • 1 gul lök (hackad)
  • 5 dl creme fraiche
  • 2 tsk sambal oelek
  • Riven ost

 

INSTRUKTIONER:

  1. Skär kycklingen i bitar och stek i salt och peppar
  2. Rör ihop, hackad lök, creme fraiche och sambal oelek
  3. Blanda ner kycklingen i röran och fördela röran över tortillabröden
  4. Rulla ihop och lägg i en smord form
  5.  Strö över riven ost och ställ i ugnen i ca 15 minuter i 200 grader

 

NOTERINGAR:

Byt ut tortillabrödet till tunnbröd, lägg på lite krispsallad och fördel kycklingröran över, rulla ihop och ta med på picknicken.

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.