ANTAL PORTIONER: 4

 

INGREDIENSER: 

  • 1 gul lök
  • 2 paket bacon
  • 2 1/2 dl creme fraiche
  • 10 cocktailtomater
  • 1 tsk sambal oelek
  • Nymalen svartpeppar

 

INSTRUKTIONER:

  1. Strimla baconet och finhacka löken
  2. Bryn bacon och lök
  3. Rör ner grädde, creme fraiche och sambal oelek och låt puttra i 5 minuter
  4. Blanda ner cocktailtomaterna (vill du ha tomaterna mjuka låt dom sjuda med en stund annars servera så fort grytan är genomvarm)
  5. Smaka av med nymalen svartpeppar
  6. Servera med pasta och en krispig sallad

 

NOTERINGAR

Receptet har jag hittat hos Jennysmatblogg

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.