ANTAL PORTIONER: 4

 

INGREDIENSER: 

  • 400 gram pasta
  • 400 gram kassler
  • 300 gram broccoli
  • 140 gram tärnad bacon
  • 3 dl vispgrädde
  • 140 gram ädelost
  • 1 1/2 dl riven ost (+ 1 dl riven ost till topping)

 

INSTRUKTIONER:

  1. Sätt ugnen på 225 grader
  2. Koka pastan enligt anvisningen
  3. Stek baconet gyllene och låt rinna av på papper (Spara lite av baconet till dekoration)
  4. Koka upp grädde och smula ner ädelosten, tillsätt riven ost och bacon
  5. Blanda den kokta pastan med kassler och broccoli och lägg i en smord form
  6. Häll såsen i formen och strö över riven ost
  7. Gratinera i nedre delen av ugnen i ca 15 minuter
  8. Garnera med persilja och bacon

 

NOTERINGAR:

 

Bilden är lånad från Hemmets.se
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.