ANTAL PORTIONER: 4

 

INGREDIENSER:

  • 500 gram kycklinglårfilé
  • 2 msk raspolja
  • 1 dl gul lök, hackad
  • 1 msk vitlök, finhackad
  • 1 tsk färsk ingefära, finhackad
  • 2dl salladslök, finstrimlad
  • 1 dl vattenkastanjer, skivade
  • 1 dl röd paprika, finhackad
  • 2-4 msk sweetchilisås
  • 4 dl kokosmjölk
  • 1,5 msk kycklingfond – Bong Touch of Taste
  • 1st lime, saften

 

 

 

INSTRUKTIONER:

  1. Skär kycklingen i bitar och bryn den i oljan. Lägg sedan kycklingen åt sidan
  2. Bryn lök, vitlök, ingefära, salladslök, vattenkastanjer och paprika i några minuter
  3. Lägg tillbaka kycklingen och tillsätt fond, kokosmjölk och chilisås
  4. Låt allt koka sakta i ca 20 minuter tills kycklingen är genomkokt
  5. Smaka av med salt, peppar, lime och fond

 

NOTERINGAR:

Serveras med ris och en grönsallad

 

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.