Det här behövs till 4 portioner:

 

  • 500 g kycklinglårfilé
  • 2 msk rapsolja
  • 1 dl lök, gul hackad
  • 1 msk vitlök, finhackad
  • 1 tsk ingefära, färsk finhackad
  • 2 dl sallads- eller purjolök, finstrimlad
  • 1 dl vattenkastanjer, skivade (burk)
  • 1 dl paprika, röd finhackad
  • 2-4 msk sweet chilisås
  • 4 dl kokosmjölk
  • 1.5 msk Bong Touch of Taste
  • Saften av en lime

 

Så här gör du:

  • Skär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan.
  • Bryn lök, vitlök, ingefära, salladslök, vattenkastanjer och paprika några minuter.
  • Lägg tillbaka kycklingen och tillsätt fond, kokosmjölk och chilisås.
  • Låt allt koka sakta i ca 20 minuter tills kycklingen är genomkokt.
  • Smaka av med salt, peppar, lime och fond.
  • Serveras med ris

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *