Jag har två barn, en dotter och en son. Jag bor i ett radhus i en förort till Stockholm. Har ingen hund men två katter så det är nästan villa, Volvo och vovve. För en Volvo kör jag ju så klart. Hur mer normalt kan ett liv bli? Nej, jag klagar absolut inte, jag är supernöjd med min tillvaro, jag vill bara ha ett nytt hus och mera pengar. Ja just det jag har en gubbe oxå. Tänk att jag glömde honom. Förlåt!!

Jag umgås gärna med nära och kära över ett, två, tre eller nja något glas vin eller så, snackar lite skit och spelar poker. Märkligt spel, ju mer man tänker ju mer förlorar man hehe. Så det bästa är att vara onykter så man inte vet eller tänker på vad man gör. Gällande vin är det alltid lika intressant att prova något nytt. Jag är absolut inte kunnig inom viner, dess smak eller karaktär. Så mina rekommendationer är enbart utifrån min personliga smak och tycke.  

Handboll är  en annan del av mitt liv, dottern spelar så det innebär många kvällar och dagar i olika handbollshallar. Och eftersom man inte har mycket att göra redan så är man också engagerad i laget som lagledare.

Rosa – Det är min absoluta favorit färg,  rosa står som symbol för kärlek och ömhet vilket passar som en bra beskrivning på min personliget. Utöver kärlek och ömhet lägger jag gärna till glad, omtänksam, strukturerad och noggrann. Lite för petig ibland bara. Men that´s me !!

När jag inte har fritid vilket är 40 timmar i veckan, befinner jag mig på ett kontor i Kista. Jag jobbar som ja ……. vad ska man säga? Jag jobbar på en support på ett företag som hjälper andra företag och organisationer att automatisera sina verksamhetsprocesser inom bla. resor och inköp. Jag trivs men drömmen vore ju att göra något helt annat, men vad??? Inreda är ju kul :) Ni kan ju alltid fråga Ted vad han tycker om det hehe. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kontak & Info Citat
Matbloggstoppen Matklubbens Topplista